+ ...


+ Outfit

 
Ska snart till träning. Har faktiskt haft en bra dag, hur har eran dag varit?
 
KRAM

+ Vitt.


+ Piano.

 
Har varit hemma cirka en timme nu, och jag har spelat lite piano, och ska plugga snart.. tråkigt. Hoppas ni haft en bra dag!
 
KRAM!

+ Lite blandat.

 
Har stigit upp och precis ätit frukost. Har sov morgon idag, och ska snart cykla till skolan. Såg denna lilla fågel som är på en av bilderna ovan, när jag kollade ut genom fönstret, hämtade kameran fort, men då hade den hoppat iväg längre bort ifrån fönstret så det blev inte så jätte bra bilder men .. aa den va söt iallafall! 
 
Kram !

+ Blommor.

 
Nu har jag kommit hem efter ännu en tråkig skoldag. Vill bara ha sommarlov nu, men det är ju inte långt kvar faktiskt! KRAM. 

+ Love gymnastics!


+ Berlocker.

 
Förra gången jag var hos Linus, fick jag dessa uuuuursöta berlocker av honom, som står för ''Linus Sundberg'' + ett hjärta som jag har i mitt armband, man ser det på bilden som var i förra inlägget. ^^
KRAM

+ You can step on my feet.

 
Det är ju morsdag idag, så jag gjorde en fin frukost på sängen till mamma, som hon upskattade mycket :)
 
Nu ska jag komma igång med bloggandet, för nu har jag fått lite inspiration också! Kram.

+ 1 1/2 Skruv.


(detta är en av mina första 1 1/2 skruvar, så dem va bättre sen i slutet xD )
Kommer troligtvis mer videos och bättre videos senare.


+ Träning i Växjö.

~inspoo~
 
 
Tränade i Växjö idag i 5 timmar. (med föreningen) Det var typ helt sjukt kul :D haha.
Körde en och en halvskruv på trampett och trampolin, och rondat-flickis-sträcktsalto med halvskruv, för första gången OMG :D Det kändes jätte bra :)
Kanske kommer några bilder eller någon video senare! :)

+ Lite tråkig dag faktiskt.

 
Åh vill bara berätta om min sjuukt tråkiga skoldag. Det började med sovmorgon, vilket iochförsig var bra. och sen var det bara tråkigt ända fram till halv 4.. kul va? 
Nej men.. Träningen igår gick la inte så jätte bra. Vi fick iallafall fika för att Melina fyllde år, jätte gott. Hoppas ni haft en bra dag :D

+ nagellack

 
+
 
 
Hade tråkigt innan, så jag passade på att måla naglarna lite. Det är faktiskt första gången jag lägger upp en sådan här ''nagellack'' -s bild. Tycker egentligen inte att det är så intressant för andra, men för att få igång bloggandet så blev det så här. haha. Kram.

+ Grillkväll

 
Hade en riktigt mysig grillkväll med familjen igår. Maten var super god.
Idag ska jag inte göra något speciellt, jag vet att jag inte har bloggat, men jag tycker det är rättså tråkigt att sitta vid datorn, men ska bli bättre på det, LOVAR! Kram allihopa :)

+


  • Till bloggens startsida