+ heyy

Är med min finaste älskling.
Älska dig meest! Vi är bäst! Haha :)


+ Lite blandat.

Min fina flygande älskling.
 
Våren är påväg! Woohoo!

+ Dagens.

Dålig outfit bild, men får duga. Blev lite basic idag, haha! Kram.

+ Träning nu.


+ Vårkänslor!

Börjar bli vår nu! Solen skiner och snön smälter!
 
Hade Spanska prov idag, gick faktiskt väldigt bra tror jag!
Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt.
Är något sjukt skoltrött och har varit de denna veckan! Har inte känts så riktigt innan, vill verkligen inte till skolan! Ska bli skönt med lov nästa vecka! Jag hoppas att det blir ett bra lov, även om det inte blev så som det var bestämt, haha.
Ha det bra! Kram!
 

Har hittat kamera laddarn nu, så det får bli en riktig foto-dag någon gång haha! :)

+ Pluggat.

Låten är ju helt okej ändå... Kommer nog gå bra i finalen.
 
Har precis pluggat, känns faktiskt bra. Det känns som om jag förstår mer än vad jag hade förväntat mig hahha, och det är ju bra,  eller? Har för tillfället tid över och såg att det gick en film på TV:n nu som verkade intressant. Så nu ska jag fortsätta kolla så får ni ha det så bra! Kram.

+ Fryser.


Bakade så sjukt goda bullar med mamma igår, och åt tacos! En helt perfekt lördagskväll för mig!

Idag har jag ägnat dagen åt konfirmation, och att plugga. Nu sittet jag frusen och kollar på tv! Vill ha vår nu! Kram :D


+ Nytt.

Här under är lite nya kläder jag köpt den senaste tiden. Jackan köpte jag för några veckor sedan, men jeansen och skorna köpte jag idag. Vad tycker ni? 
Om ni vill veta vart jag köpt de eller liknande är det bara att fråga i en kommentar
. KRAM!
 
 
 

+ Ljuset.

Kom hem från skolan för ett bra tag sedan. Har känts konstigt denna veckan och nu vet jag exakt vad det berott på... Så är lite extra deppig för tillfället, ska dock inte ta upp det här. Nu ska jag försöka att va glad! 
Hade träning igår och de gick rätt så bra! Har inte haft tid att fota, men tog ett litet snabbt foto när solen va så fin bakom träden här ovan. Ha det bra!

+ Min flygande älskling.

 

+


Jag är så lyckad!

 
Värmer mig lite..
 
Har inte varit världens bästa dag idag.. faktiskt. I skolan var det hemskt tråkigt, jobbigt.. +cykla i ett väder där det blåser sjukt mycket och snöar... Och mitt lyckade fall när jag skulle gå ut idag.. Det va ju lite halt då, men jag gick och rätt som det var så föll jag baklänges och slog i ryggen, så det ser jätte fint ut när jag går! har sååå ont! Nu är jag lycklig alltså! eller inte. Hoppas ni har haft en bra Tisdag iallafall! Kramiisar!

Träning.

(Bild från tränings-dagen i Växjö's gymnastik hall)
 
Kom hem från träningen för en stund sen, varför går det så dåligt? Inget funkar ju.. himla skit, nästa träning är det bara att köra, skiter i om jag kommer fel eller nåt, det ska bara gå! Work for it, som man säger!


Träning snart.

Kommit hem från skolan, dagen var ju inte hemskt lång som jag trodde att den skulle vara. Ska snart på träning, åååh träna är det bästa som finns! Ha det bra , hihi! :)

  • Till bloggens startsida